Menu’s bistro

Voorgerechten

Duo van kaas-garnaalkroket

Rundscarpaccio/parmazaanse Schilfers

Soep v.d. dag met brood

Sampi Maison

Vegetarische gerechten:

Warm geitenkaasje, gebakken appeltjes op een pittig slaatje

Groentelasagne

Quiche met zuiderse groenten

Pasta’s

Huisbereide lasagne

Tagliatelli met gebakken scampi’s en een romig sausje

Vleesgerechten

Filet Mignon natuur met sla en frietjes

Chateaubriand met sla en frietjes, met saus naar keuze

Entrecôte ‘Black Angus’

     Diverse sausen

Visgerechten

Gebakken zalm met mousselinesaus, sla en frietjes

Visbordje van de Chef (diverse soorten vis volgens marktaanbod)

Paling in ’t groen

Voor de allerkleinsten

Fishsticks met sla en frietjes

Kindersteak natuur

Vol au Vent

Balletjes in tomatensaus met frietjes

Kipfilet met appelmoes

Maandmenu:

Kijk naar “evenementen” op de site

Mogen wij jullie vragen om vanaf 6 pers. max. 4 verschillende voor-en/of hoofdgerechten te kiezen, Dank voor jullie begrip