Menu-Eindejaar - Gastenhof Ter Lombeek
Menu-Eindejaar - Bistro à point

Menu-Eindejaar

Wij gaan er eventjes tussenuit : Vanaf zondag 18/11

Terug open op zaterdag 1/12

 

 

Maandmenu:

(van 12 oktober t/m 17 november)

Schartongfilets

Langoustines, fijne groenten, witte wijnsaus

&

Mechelse koekoek

Fine Champagne, herfstgroentjes

&

Chocoladebiscquit

mousse van chocolade, baileys

Prijs pp : 48€

Suggesties: Wild

 

 

Eindejaar:

KERSTDAG

25/12 (Aanvang vanaf 12u)

Glaasje Crémant d’alsaces

Hapjesbord

&

Carpaccio van St. Jacobsnootjes

Zalmhaasje, Yuzu

&

Waterkerssoep

&

Rollade van Kapoen, wintergroenten

jus van Beukenzwammetjes

&

“Kerstdessert”

Brownie van witte-&fondant-chocolade

yuzu & framboos

&

Koffie

Prijs pp met aperitief: 55€

Prijs met aangepaste wijnen: 75€

KERSTDAG ONTBIJT:

(vanaf 9u tot 11u)

Glas Cava, vers geperst fruitsap, diverse soorten ontbijtkoeken, pistolets, sandwichen

eitjes, verse fruitsla, …………..

Prijs pp : 20€

OUDEJAAR

31/12: Aanvang vanaf 19u

Glaasje Champagne

Hapjesbord

&

Kreeft “Belle Vue”

Garnaaltjes, Kruidenslaatje, Ruccolamayonaise

&

Velouté van Groene Asperges

&

Filet Pur Iberico

Witloof & Romanesco, Bordelaise

&

Dessertbord ” Moulin Rouge”

Krokante chocolade-biscuit, chocolademousse, granache

mousse van rode vruchten, macron Framboos

Koffie

Champagne op 2019

Nachtbuffet

Dansgelegenheid met Dj Andy

Prijs pp: all-inn tot 4u (uitgezonderd sterke dranken): 125€

Na 4u worden de dranken aangerekend zoals verbruik

Kindermenu Oudejaar:                         Glaasje Fruitsap

Hapjesbord

&

Kaaskroket

&

Tomatensoep

&

Kindersteak met frietjes

&

Kinder Dame Blanche

Prijs per Kind incl. dranken tot 4u: 40€

Gelieve tijdig te reserveren!! (054/24 57 23)

Info: Ter bevestiging van jullie reservatie vragen wij om de helft van de gereserveerde tafel als voorschot(voor 15/12) . Dit kan bij ons cash of via bankcontact of per overschrijving op ons rekeningnummer: BE97 0689 3233 7149.